penaakulan budak-budak…

Salam Isnin..

Saje je lah nak share kisah anak bujang sulung saya di sini..

Semalam, lepas solat, dalam bilik bawah. Wafiy tengah godek iPod dia. Sibuk minta mama on wifi kat henpon mama coz dia nak download youtube kat iPod dia.

Wafiy: Mama, abg long dah hafal password apple mama kat iPod ni…(muka kembanggg)

Mama: oh ye? apa? cuba sebut? (nak test…)

Wafiy: ******#### kan…. (muka selamba)

Mama: owh…yup..betul (tak kagum pun sebab dah dekat 1000 kali dia tenyeh kot)

Wafiy: mama, nak tahu tak..abg long tak bagi tau sapa2 pun tau password mama tu..

Mama: oh memang la..tapi kenapa abg long tak bagi tau (saje nak test..)

Wafiy: sebab ada nama mama dan papa (senyummm..)

Mama: (Dalam hati..aikkkk apa kaitan nama mama dengan papa tu? rasanya semua org tau nama mama dgn papa kan?)

Wafiy (sambung lagi..mcm tahu2 je apa dlm hati mama) : kan nama samaran seseorang tu hanya org yg rapat je tahu kan mama? tu yang abg tak bgtau orang lain…

ADOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII…..no comment..terlebih penaakulan budak ni ^-^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: