hai semua..saya kembali

Salam Rabu. patutnya hari ni tema wordless wednesday kan..tapi kali ni tak bole wordless dah..sebab dah sebulan lebih blog tak berasap🙂

Hari ini:

1. hari ketiga masuk office lepas QA

2. bos tak ada (hamboi..suka yeh. eleh semua orang suka kan bos tak de)

3. patutnya kat Penang since semalam tapi tak jadi pergi sebab kerja banyak, hari isnin pagi-pagi buta client tunggu depan muka pintu

4. nak puasa patutnya tapi..tak tau awat liat sangat. insyaallah minggu depan nak puasa

5. pakai tudung  baru..hehehehe (itu pun boleh menjadi kegembiraan buat makcik macam saya ni ha)

6. perasaan nak membeli belah sangat lah kuat..apa hal dengan saya ni?

 

okla..expect more post from me right after this yeah..

now nak settle a few things..

till then..tata..cheers!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: