Damia is 5!!!

Salam Selasa

Alhamdulillah jerebu dah surut. Rata-rata tempat di Malaysia dah hujan kan. Cuaca pun baik saja. Syukur. Walaupun MH370 masih jadi tanda tanya. Wallahua’lam.

Cerita harijadi Damia ni..bersambung-sambung. Birthday sebenar 15 Mac 2014. Banyak sgt acara sambutannya. Cuma kat sekolah je tak sempat celebrate sebab mama needs time to pack goodies bag etc. Kek pulak kena bertempah kalau nak bawak ke sekolah tu. Damia nak kek Princess. OMG. Layan jerla..maybe next week kot. Hadiah papa dah belikan..mama dh beli famous amos cukup kot🙂

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Dah 5 tahun. Perangai dah macam kakak-kakak sangat. Membebel pun boleh tahan macam mama dia. Nak minta tolong pun senang. Nak-nak bab kat dapur. Sampai bergaduh nak leraikan jgn masuk dapur. Tolong angkat adik pun dah expert. Padahal adik lagi besar dari dia hahaha..meh tengok pics damia masa kecik-kecik…alolololo

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Selamat hari lahir Damia. Terima kasih Allah sebab pinjamkan seorang anak perempuan ni kepada kami sekeluarga. Dia memang kesayangan semua. Tak pasti kenapa. Belah keluarga saya, maybe sebab ketandusan gegirl dalam senarai anak buah kot. Belah papa dia, maybe sebab dah tak ramai budak sebaya dia. Terima kasih semua yang sayangkan dia. Moga Allah balas kasih sayang anda semua suatu hari nanti ye.

All the best for your future, Nur Damia Maisara!!!!!

Posted from WordPress for Android

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: