Hari ini saya marah…

Macamana nak mula cerita ye?

Perlu ke cerita kat orang? Perlu la..kalau tak nanti kena sakit jantung pendam perasaan sendiri.

Tarik nafas panjangggggggggggggggggg…..

Hmmmm…Tulis , edit, padam, tambah, buang…

At last..

Tak jadi cerita la..bimbang di salah tafsir.

Kesimpulannya, there are people that really stupid and coward. Amik tindakan membuta tuli tanpa usul periksa. Dah buta hati nak melihat kebenaran. Lagi nak menegakkan benang basah walau hakikat dah tertulis, tersurat di depan mata. Lepas tu agak bodoh juga amik tindakan membabi buta menyerang seseorang tanpa fikirkan akibat perbuatan tersebut.

Biarlah…walau sakit hati ini, malas nak layan orang tak guna otak ni. nanti kita pula jangkit sakit otak. Dia perlu fikir, sebelum buat macam tu, apa yang pihak lain boleh buat terhadap dia. Saya tak akan takut, sebab saya tak bersalah…Yang pasti, identiti anda sudah dikenalpasti dan just watch out, something will come into your way….

SEKIAN ———————————-

6 Comments (+add yours?)

  1. aishahkay
    Feb 27, 2014 @ 16:57:21

    sabar je lah.
    walaupun geram jugak…
    haiii berdoalah smoga kita tidak jadi bodoh macam orang bodoh tu

    Reply

  2. mamawafiy
    Feb 27, 2014 @ 17:19:39

    iye…thanks dear echah for your shoulder to cry on..ececehhhhhhh
    malas ah nak layan org camtu kan…

    Reply

  3. liya
    Feb 27, 2014 @ 19:01:25

    Sy pn sakit hati hari ni. Masuk ofis je jd tension bila pandang muka org2 tertentu ~_~

    Reply

  4. Rose Azadir
    Feb 27, 2014 @ 19:24:32

    Sabar ye sis….anyway Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. thx…..

    Reply

    • mamawafiy
      Feb 27, 2014 @ 19:40:40

      Thanks rose…selamat berkenalan di alam maya…insyaallah saya akan ke rumah rose malam jap lagi ye

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: