Hari ini saya marah…

Macamana nak mula cerita ye?

Perlu ke cerita kat orang? Perlu la..kalau tak nanti kena sakit jantung pendam perasaan sendiri.

Tarik nafas panjangggggggggggggggggg…..

Hmmmm…Tulis , edit, padam, tambah, buang…

At last..

Tak jadi cerita la..bimbang di salah tafsir.

Kesimpulannya, there are people that really stupid and coward. Amik tindakan membuta tuli tanpa usul periksa. Dah buta hati nak melihat kebenaran. Lagi nak menegakkan benang basah walau hakikat dah tertulis, tersurat di depan mata. Lepas tu agak bodoh juga amik tindakan membabi buta menyerang seseorang tanpa fikirkan akibat perbuatan tersebut.

Biarlah…walau sakit hati ini, malas nak layan orang tak guna otak ni. nanti kita pula jangkit sakit otak. Dia perlu fikir, sebelum buat macam tu, apa yang pihak lain boleh buat terhadap dia. Saya tak akan takut, sebab saya tak bersalah…Yang pasti, identiti anda sudah dikenalpasti dan just watch out, something will come into your way….

SEKIAN ———————————-

Advertisements