Macam-macam ragam manusia

Salam Khamis

Itulah realiti dunia ini.. nak-nak di zaman canggih serba serbi ni..zaman IT katanya..semua benda hujung jari sampai dah tak boleh nak fikir dengan waras kalau nak buat sesuatu tu..saya tak la kata saya ni perfect sangat sampai tak pernah ada perasaan nak up post yang akan menjentik hati-hati insan lain yang tak berkenan..tapiiii…ni nak kasi nasihat untuk diri sendiri juga ni..lain kali tak nak cakap benda yang boleh mengundang kemarahan orang lain lah kan..memang betul lain orang lain ragam lain penerimaan tentang sesuatu benda, tapi tak nak la menjadi pencetus perbalahan kan…

Jangan salah faham, ini bukan nak kata kat sapa-sapa..ni hanya untuk peringatan kepada saya juga. Saya belajar dan dewasa dengan pengalaman…insyaallah…

Ok gotta go now…

**** Damia ada kat office sekarang ni, dia kena chicken pox. Kesian dia tergaru-garu. Harap tak berjangkit kepada Ziyyad…Kalau Ziyyad pun infected alamatnya mama kena cuti la. tak sanggup bawak Ziyyad ke office. 1 lagi option hantar Ziyyad ke rumah abah. minta mak jagakan..uhhhhhhh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: