Kadang-kadang…

Salam Selasa semua..

Kadang-kadang, tak dapat nak tahan benda negatif datang..

Malas, marah, bosan, benci….

Selalunya cuba untuk tak melayan sangat..bukan nak kata saya ni baik sangat sebab tak layan benda/ perkara negatif..tapi sebolehnya tak mau hidup dalam negatif. Sebab semua orang tau negatif tu tak baik kan…

Kadang-kadang ada rasa malasnya nak buat tu nak buat ni….rasa macam nak pergi jalan-jalan instead of buat kerja tu..

kadang-kadang la..bila cuba nak jadi jahat, tapi selalunya tak menjadi…

Kadang-kadang…banyaknya benda nak cerita..tapi, again..rasa macam lama-lama dah malas sebab sekarang semua media sosial dah canggih..IG la..FB la…kadang-kadang ada terfikir jugak nak tutup je blog ni..malas nak maintain..entahlah….i have to think about that carefully…tu pun nanti-nantilah….hahahaha

okay gotta go, i have 30 minutes more to the next task…tata..

Advertisements