Wafiy Dah 7 Tahun…

Salam semua…
18 Januari 2014 lepas..birthday ke 7 wafiy. Ya Allah dah besar anak mamapapa..terima kasih Allah pinjamkan seorang anak buat penyeri hidup kami sekeluarga. Terima kasih juga Allah kerana beri kesempatan untuk membesarkan dia (walaupun ada sedikit ups and downs di situ).

image

Kebetulan, cuti Thaipusam hari Jumaat lepas tu kami balik kampung papa di Sg. Besar. Jadi celebrate kecil-kecilan di rumah warisan Embah la kita. Plan nak beli kek di kampung aje..ikutkan wafiy dia nak kek gambo Iron Man. Sorry son, not this time hahaha..

image

 

Buat BBQ, panggil sedara mara jiran dan kawan-kawan papa.

image

image

image

image

Wafiy selesema masa hari kejadian sebab sejuk kat kampung. So orang kena tunggu dia dekat sejam gak nak potong kek sebab dia terrtidurrrrr kat kerusi malas…sabo je la.

image

image

Kami beli 2 biji kek sebab damia pun nak kek juga katanya nak potong sama abang. Layan jer la damia oii..

image

image

Semoga Wafiy membesar jadi anak soleh yang dapat berjasa kepada diri sendiri, agama, bangsa dan negara. Kalau tak berjaya dengan cemerlang dalam pelajaran pun, mama harap wafiy berjaya dalam kehidupan. Semoga jadi abang long yang bertanggungjawab kepada adik Damia dan Ziyyad nanti. Bila mama papa dah tak ada, boleh jadi tempat mengadu adik-adik. Amin…

image

image

image

image

Nota: Banyak gambar wafiy kali ni kan…harap bersabar…ini kan harijadi dia hihihi

Posted from WordPress for Android

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: