Ziyyad si botak yang cheeky…

Salam Jumaat…hari ni cuaca macam biasa mendung je. Dah tiba musim hujan kan…november rain katanya🙂

Saja nak share pic Ziyyad dah botak ni. Ahad lepas balik rumah mak mintak tolong adik lelaki saya tu botakkan. Adik saya tu memang hairstylist untuk kami sekeluarga kiranya..mesin rambut siap kelengkapan semua ada..jimattt duit…tapi kalau tak sempat balik umah mak, kedai jugak la tempatnya..

Sejak botak ni dan dah ada 3 batang gigi, ziyyad ni dah suka pulak jelir-jelir lidah. Kelakor sangat sebab byk kali snap gambar aksi jelir lidah tu tetap ada. Maybe dia rasa pelik ada gigi dalam mulut dia. Comel je tengok dia camtu..

image

image

image

image

image

image

image

Sebijik muka papa kan…hahaha tak kisahla memang anak papa pun kan…

Itu je la nak share…sorrylah gambar semua recycle from FB dan Instagram. Ulang tayang jap hihihi

P/s: petang ni kena amik wafiy kat Kelab komuniti Cyberjaya..ada rehearsal konsert tadika dia..apalaaa dia buat sekarang?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: