Jadual Aktiviti Cuti Sekolah Wafiy

Salam Khamis berbatik-batik hahaha…

Tajuk memang kemainnnnn kan. Macamlah anak kita ada cuti sekolah. Padahal anak kita memang tak ada cuti sebab duduk daycare tadika kan..mana ada cuti. Tapi disebabkan tadika wafiy dan damia ada juga budak sekolah rendah yang transit waktu petang, so pengurusan tadika memang akan adakan aktiviti masa cuti sekolah untuk isi masa lapang kanak-kanak transit tu..takla bosan sangat makan tido je waktu cuti sekolah tu sebab waktu cuti sekolah budak transit akan duduk daycare whole day.

So memandangkan wafiy pun dah besar dan dah boleh join aktiviti cuti sekolah budak transit tahun ni, mama dan papa decided to enrol him to those activities:

1. Kem Solat Anak Cemerlang, 3 hingga 6 Disember

image

2. Little Scientiest, 9 hingga 12 Disember

image

image

image

Selain daripada program tu, 21 Dis ada hari sukan untuk tadika pulak. Fuh..bizinya anak mama🙂

Bestnya tadika wafiy dan damia ni, adalah pengurusan yang sentiasa peka dengan keperluan dan perubahan anak-anak. Selain daripada keupayaan teachers untuk bagi anak- anak pandai hahahaha perasan la sangat mama ni anaknye dah pandai.

Kedua-dua program tu ada bayaran, macam biasa la nothing free in this world kan. Tapi affordable lah utk parents. Untuk anak-anak kan…apa salahnya kan.

Mudah-mudahan anak saya akan dapat manfaat dari program-program ni. Untuk kehidupan dan masa hadapan dia. Hanya ini yang boleh saya buat, nak ajar memang tak berbakat. Harap kat teachers ajelah.

Okla gotta go now..take care!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: