Damia oh Damia

image

Hari ni mama pergi kerja dengan rasa terkilan sebab have to work pada masa Damia sedang demam..ada meetings yang urgent sgt2 plus bos baru masuk office today. Kenalah brief dia apa yang berlaku sepanjang ketiadaannya.

Damia duduk rumah dengan papa…nasib baik papa boleh cuti. Thanks papa. Pukul 10 wassap papa..dah bawa Damia ke klinik ke belum. Papa jawab dah sampai klinik tapi doktor tak masuk lagi..alahai…Pukul 1015 papa wassap mia dah dapat jumpa doktor. Rupanya mia demam sebab tonsil bengkak sangat sampai nak tutup kerongkong. Patutlah suara mia sebu semacam je malam tadi. Makan pun tak habis. Kesiannya anak mama….

Tup tup..pukul 4 habis miting mama tgk FB kat tepon, papa upload gambar mia kat alamanda dengan caption : dating dengan budak 4 tahun: wah wah wah…jelesnya mama ni…terus call papa..aikkkk tup tup dah dalam karaoke pulak..amboihaii..papa kata mia demand nak nyanyi lagu Tegar..alaaa..iye…lagu aku yg dulu tu la..suara dia happy je masa cakap dgn mama..terus mama rasa lega skit..hujung hujung dia pesan :mama, nanti balik kerja belikan mia 2 biji durian besar dan sedap ye: mama rasa macam..HAH…Macam-macamlah anak pompuan aku ni laaaaa…..

Sekian karangan bosan hari ni🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: