Dah tua rupanya diri ini

image

Salam Khamis

Tengok gambar budak bertiga ni kan..automatik rasa eh dah tuanya diri mama ni..dah masuk 34 dah..wafiy pun next year masuk darjah 1 dah. Cepatnya masa berlalu kan…

Ohya masa post gambar ni kat insta dan FB ada org tanya mcm gambar passport je ni..nak pegi holiday kah? Hmm malas nak jawab boleh tak? Tapi kenalah jawab juga sebab org bertanya elok elok kan…jwpan saya…iye nak berholiday tapi bukanle berbajet beso..bajet kecil kecilan je..plus nak bagi gambar kat sekolah wafiy untuk rekod daftar nanti..

Oklah itu je nak citer kali ni..sebenonya ada entry dok terperap dalam draf dah seminggu lebih..moood tak mari lagi jadi nanti je la sambung..tatatatata

1 Comment (+add yours?)

  1. shahsulong
    Aug 30, 2013 @ 11:27:22

    sukanya wafiy!!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: