Werghhh..Monday Blues

image

Kalaulaaaa dapat bercuti kat tempat di atas….kalaula..kalaulaaaaaaa labuuuuu oiiiii….

Badan sakit sakit..maybe sebab 2 hari berturut turut kemas segala mak nenek sampah sarap kat umah tu..berperang dgn cik tie yg dah makin berleluasa kat umah tu…siap expert dah ni pasang perangkap segala…sakit perut sakit badan pon sebab cik p ni ha ye gak…nasib baik hati tak sakit…hati masih elok alhamdulillah…

Dahla jom tengok keje apa ada…

Ps: pic shared from FB Crabtree and Evelyn..

3 Comments (+add yours?)

  1. liya
    Aug 26, 2013 @ 11:13:41

    hehehe..sy boleh print screen whatsapp bukti Monday blues anda..hihihi

    Reply

  2. Shah Sulong
    Aug 26, 2013 @ 15:55:17

    Habiskan monday blues dgn shopping di livingsocial. Akak, ada offer 2 maid utk rm25 je. Klik kat fb ida tau

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: