Werghhh..Monday Blues

image

Kalaulaaaa dapat bercuti kat tempat di atas….kalaula..kalaulaaaaaaa labuuuuu oiiiii….

Badan sakit sakit..maybe sebab 2 hari berturut turut kemas segala mak nenek sampah sarap kat umah tu..berperang dgn cik tie yg dah makin berleluasa kat umah tu…siap expert dah ni pasang perangkap segala…sakit perut sakit badan pon sebab cik p ni ha ye gak…nasib baik hati tak sakit…hati masih elok alhamdulillah…

Dahla jom tengok keje apa ada…

Ps: pic shared from FB Crabtree and Evelyn..

Advertisements