Selamat Hari Raya Aidilfitri 2013

Salam Aidilfitri semua..wah punyalah bizi saya ni sampai raya ke 9 baru boleh update blog ni…

Tahun ni raya pertama di kampung suami saya di Sungai Besar..selangor la jugak…tapi still jauhhh..raya ketiga petang baru balik Banting…camtulah lumrah org dah kahwin. Kena la gilir gilir walaupun PIL dah tak ada…alfatihah utk mereka…

Raya mcm biasalah jalan jalan jumpa sedara mara..makan minum dah jatu no 2..yg penting nak sembang sembang..tny khabar itu ini. Gambar pun tak byk snap sbb susah nak amik gambar proper je anak anak buat aksi masing masing..sabo je la. Esk kena gi amik gambar kat studio la nampaknya..yg ada gambar gambar yg ni je la..sori ulang tayang dari FB dan Insta…

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Dahler ye kang muntah pulak..almaklumla gambar dah basi :p

Ohya..di kesempatan ini saya menyusun jari sekiranya selama saya berblog atau berkawan dengan uols semua saya ada buat salah silap..maaf zahir dan batin ye..buat yg mengetahui ceruk teratak saya tu silakanlah dtg ye….

4 Comments (+add yours?)

  1. shahsulong
    Aug 16, 2013 @ 17:46:32

    selamat hari raya akak.. tersenyum saya tengok gambar2 anak akak especially Ziyyad. comel sangat!

    Reply

  2. liya
    Aug 17, 2013 @ 08:29:42

    Bestnya dpt kumpul ramai2. Blk kg hubby x dpt gini..huhuhu

    Btw..selamat hari raya aidilfitri sis..maaf zahir batin.

    Reply

  3. mamawafiy
    Aug 19, 2013 @ 16:45:55

    selamat hari raya aidlifitri Lia..maaf zahir batin

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: