Selamat Hari Raya Aidilfitri 2013

Salam Aidilfitri semua..wah punyalah bizi saya ni sampai raya ke 9 baru boleh update blog ni…

Tahun ni raya pertama di kampung suami saya di Sungai Besar..selangor la jugak…tapi still jauhhh..raya ketiga petang baru balik Banting…camtulah lumrah org dah kahwin. Kena la gilir gilir walaupun PIL dah tak ada…alfatihah utk mereka…

Raya mcm biasalah jalan jalan jumpa sedara mara..makan minum dah jatu no 2..yg penting nak sembang sembang..tny khabar itu ini. Gambar pun tak byk snap sbb susah nak amik gambar proper je anak anak buat aksi masing masing..sabo je la. Esk kena gi amik gambar kat studio la nampaknya..yg ada gambar gambar yg ni je la..sori ulang tayang dari FB dan Insta…

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Dahler ye kang muntah pulak..almaklumla gambar dah basi :p

Ohya..di kesempatan ini saya menyusun jari sekiranya selama saya berblog atau berkawan dengan uols semua saya ada buat salah silap..maaf zahir dan batin ye..buat yg mengetahui ceruk teratak saya tu silakanlah dtg ye….

Advertisements