Khamis 23 Ramadahan..

Salam Khamis semua…

banyaknya benda nak cerita especially pasal puasa dan raya..tapi…sendu lah..sebab tak ada masa nak update. Baru nak klik blog dah kena sergah dengan bos..masa nak raya ni lah mcm2 pulak kes kecemasan (ewah macamlah awak tu doktor ye)

hanya sempat BW je kat blog2 kwn2 semua…nak tinggal komen pun mcm tak lepas2…sabooo je la…

oklah..nanti petang2 sikit insyaallah setel keje ni saya update pasal raya ye…ok babai….

Advertisements