Dah tua rupanya diri ini

image

Salam Khamis

Tengok gambar budak bertiga ni kan..automatik rasa eh dah tuanya diri mama ni..dah masuk 34 dah..wafiy pun next year masuk darjah 1 dah. Cepatnya masa berlalu kan…

Ohya masa post gambar ni kat insta dan FB ada org tanya mcm gambar passport je ni..nak pegi holiday kah? Hmm malas nak jawab boleh tak? Tapi kenalah jawab juga sebab org bertanya elok elok kan…jwpan saya…iye nak berholiday tapi bukanle berbajet beso..bajet kecil kecilan je..plus nak bagi gambar kat sekolah wafiy untuk rekod daftar nanti..

Oklah itu je nak citer kali ni..sebenonya ada entry dok terperap dalam draf dah seminggu lebih..moood tak mari lagi jadi nanti je la sambung..tatatatata

Werghhh..Monday Blues

image

Kalaulaaaa dapat bercuti kat tempat di atas….kalaula..kalaulaaaaaaa labuuuuu oiiiii….

Badan sakit sakit..maybe sebab 2 hari berturut turut kemas segala mak nenek sampah sarap kat umah tu..berperang dgn cik tie yg dah makin berleluasa kat umah tu…siap expert dah ni pasang perangkap segala…sakit perut sakit badan pon sebab cik p ni ha ye gak…nasib baik hati tak sakit…hati masih elok alhamdulillah…

Dahla jom tengok keje apa ada…

Ps: pic shared from FB Crabtree and Evelyn..

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2013

Salam Aidilfitri semua..wah punyalah bizi saya ni sampai raya ke 9 baru boleh update blog ni…

Tahun ni raya pertama di kampung suami saya di Sungai Besar..selangor la jugak…tapi still jauhhh..raya ketiga petang baru balik Banting…camtulah lumrah org dah kahwin. Kena la gilir gilir walaupun PIL dah tak ada…alfatihah utk mereka…

Raya mcm biasalah jalan jalan jumpa sedara mara..makan minum dah jatu no 2..yg penting nak sembang sembang..tny khabar itu ini. Gambar pun tak byk snap sbb susah nak amik gambar proper je anak anak buat aksi masing masing..sabo je la. Esk kena gi amik gambar kat studio la nampaknya..yg ada gambar gambar yg ni je la..sori ulang tayang dari FB dan Insta…

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Dahler ye kang muntah pulak..almaklumla gambar dah basi :p

Ohya..di kesempatan ini saya menyusun jari sekiranya selama saya berblog atau berkawan dengan uols semua saya ada buat salah silap..maaf zahir dan batin ye..buat yg mengetahui ceruk teratak saya tu silakanlah dtg ye….

Semoga diberi kesempatan bertemunya….

image

Posted from WordPress for Android

Semoga diberi kesempatan bertemunya….

image

Posted from WordPress for Android

Khamis 23 Ramadahan..

Salam Khamis semua…

banyaknya benda nak cerita especially pasal puasa dan raya..tapi…sendu lah..sebab tak ada masa nak update. Baru nak klik blog dah kena sergah dengan bos..masa nak raya ni lah mcm2 pulak kes kecemasan (ewah macamlah awak tu doktor ye)

hanya sempat BW je kat blog2 kwn2 semua…nak tinggal komen pun mcm tak lepas2…sabooo je la…

oklah..nanti petang2 sikit insyaallah setel keje ni saya update pasal raya ye…ok babai….