Ramadhan Datang Lagi

Salam Isnin…
Hari ni datang awal ke opis sbb tuan beso masuk pukul 8 start bulan Julai ni..last week dia gi outstation so tak la keluar rumah awal. Ramai penjawat awam tukar WP bulan ni dgn bulan depan kan..sempena ramadhan yg akan menjelma insyaallah Rabu ni kan..eh ke esok dah start puasa..tak kisah la esok ke lusa yg penting kita dah bersedia nak menyambut bulan penuh berkat ni kan…dah ganti posa ke tu? Saya alhamdulillah dah setelkan siap2 sebab ponteng sehari je. Last year kan saya preggy ziyyad so tak cuti ler hehehehe…

So hari ni tgk status FB kwn2 masing2 pakat dok buat potluck sebelum posa kat opis..meriah kan..opis saya buat last friday..semua org kena bwk makanan atau minuman..saya…beli je hahaahha..makanan mmg alhamdulillah berbaki sampai ke petang…

image

Dah ada baby ni memang tak dapat nak masak mcm dulu2..hehehe konon lah. Padahal takde baby pon main tunjuk2 je kan..gunakan sumber yg ada katanya…

Okaylah kawan2 yg sudi membaca blog saya.ni..saya ucapkan selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak..semoga diberi kesihatan dan kekuatan untuk beribadah..moga sama2 kita diberikan kekuatan dan kesempatan untuk beribadah…

image

image

Saja letak gambar budak 2 org tu…

Okbai nak miting…

Posted from WordPress for Android

3 Comments (+add yours?)

  1. shahsulong
    Jul 08, 2013 @ 16:19:32

    comelnya Ziyyad.. pipi minta cubet tu🙂

    Reply

  2. mamawafiy
    Jul 09, 2013 @ 08:49:25

    ida….meh la dtg umah jumpa ziyyad…

    Reply

  3. shahsulong
    Jul 15, 2013 @ 10:35:01

    insya Allah minggu depan ida g dengkil. sabtu, pasal nk tukar cermin kereta. ada rezeki ida gi drop off baju seperman tu. akak nak selai ke dua lai?

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: