Jerebu..dan…lupa macam mak nenek

Salam Selasa uolss..

    • fuh..punyalah berkurun tak update blog kan…alasannya tipikal juga..bizi memanjang

    • dan update pun thru phone je..sebab laptop office ni adalah sangat menjengkelkan. lebih tepat lain line internet opis ni cam hapa ntah..semua laman sosial even nak baca sokkabar pon di blocknya..apahal lah..bukannya saya memanjang online ke chatting ke hapa. TApi takpelah..redha lah sebab ni semua duit rakyat kan so toksah lah membazir duit rakyat (eh habis tu kita bukan rakyat kah..grrr)

    • sekarang jerebu memang tengah menggila kan..even family day cum mesyuarat pengurusan strategik kitorang kat Gambang sana tu pun kena jerebu. ingatkan tak sampai ke sana. rupanya sampai. sangatlah tak enjoynya family day tu. nasib baik telematch dan acara main air kat waterpark dia tak terjejas sebab buat a day after the nasty haze datang (hari ahad start jerebu kat gambang). Kalau buatnya tak jadi main air, Damia dan WAfiy adalah 2 orang pertama yang menggelupurrrr…..so nanti lah update cerita main air tu yer (eceh..padahal kat FB dan Insta dah puas melalak post gambar bagai kan)

    • disebabkan jerebu tu jugak lah handphone saya tertinggal kat rumah sekarang ni..sangat tensionnnnnnn tau pagi pagi tadi tgk dalam henbeg dah tak ada henfon. dah la nak byr duit barang oder online. mana nak cekau no akaun seller tu kalau tak dalam henfon..tambah tension lagi pagi buta ada meeting dengan orang luar (kontraktor. agensi) so memang wajiblah diorang akan call tanya macam-macam…grrrrrr memang sangattttt angin. Tapi memandangkan itu adalah salah diri sendiri, kasi anak main game atau tgk youtube kat henfon sebelum kerja pastu say babai without checking.memanglah salah sendiri..so pujuk je la hati yg tgh membara ni. Salah saya sendiri kan. Think positive. Takkan pasal henfon nak biarkan emosi menguasai diri kan…nasib baik meeting went smooth..lega…so agenda lunch hour hari ini adalah balik ke rumah (tak sukanya tengahari buta ni nak drive plus cuaca jerebu skrg ni kan)..amik henfon yang so smart tu. Nasib baik rumah dekat..syukurrrrr..alang-alang balik rumah tu, kita singgah kedai beli groceries dan lauk pauk basah sebab stok dah habis kat rumah…tengok tu..ada hikmah kan henfon teringgal pagi tadi (tu ayat pemanis mulut tuan beso masa saya call dia pagi tadi)..kalau singgak kedai balik nanti memang tak sempat…

    • oklah..itu je nak bebel..puas hati dah..terpaksa bebel sini sebab henfon tak ada hahahahaa…loser beno rasanya tak de henfon ye?

1 Comment (+add yours?)

  1. shahsulong
    Jun 25, 2013 @ 12:59:59

    hahhaha.. mmg la sekarang ni kalu tertinggal smartphone rasa patah kaki sayap tangan semua.. heheh

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: