Budak bertiga.

Salam Jumaat..

Ni la rupa budak bertiga saya every morning

image

Sebenarnya tiga budak tu tak tidur sekali dgn saya. Damia dgn wafiy tido dgn papa. Ziyyad dengan mama. Tak boleh cmpur nnti penyek ziyyad..Damia dgn Wafiy tu lasak betul masa tidur…biasanya pukul 6 everyday wafiy akan bangun pastu jenguk adik kesayangan dia. Kalau adik (Ziyyad) dah bangun, dia akan ajak Ziyyad main atau sembang bahasa diorang. Tak pun ajak adik tgk youtube. Skrg tgh gila tgk Sofia The First. Siap bole ulang tayang sampai bole hafal dialog….

Wafiy mmg sgt sayang dan rajin jaga Ziyyad compared to Damia. Damia suka buat hal sendiri…tak pndai jaga adik. Kalau adik nangis dia yg first lari dulu..sabo je kan..agaknya masih tak boleh terima fact dia dah ada adik. Padahal kalau mama nak amik gambo adik dia lah org first yg dtg dekat…hopefully nnt berubahlah perangai dia.

Esok ziyyad genap 6 bulan…dah setengah tahun dah. Time flies so fast lah. Rasa baru semalam dia lahir. So esok akan ada menu solid food baru utk ziyyad…bukan redvelvet cake ye..skrg mama tgh kemaruk RV ni.hehehhehe…

Oklah…selamat berhujung minggu dgn aktiviti masing2. Take care!!

Posted from WordPress for Android

2 Comments (+add yours?)

  1. Shah Sulong
    Jun 01, 2013 @ 01:26:26

    Kemaruk takpe, mengidam kalu… he he

    Reply

  2. mamawafiy
    Jun 10, 2013 @ 08:43:52

    aishhhhh

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: