Baby Cot..

image

…..yang ditinggalkan dek tuan empunyanya…
Actually baby cot ni peninggalan Damia..beli masa damia dalam perut sebab nak train baby tidur asing dgn mamanya..tapi end up damia tido 3 hari je dlm tu…dan jadi penunggu bilik belakang. Sampai ziyyad lahir, kami bersihkan baby cot ni semula utk digunakan balik..kononnya lah..semangat betul…end up sekarang ni jadi tempat longgokan toys damia dan wafiy pulak…

Nampak kemas tak baby cot tu? Hehehe harus kemas..sbb nak bwk naik atas pulak..sebab tak guna pun kat bawah ni..buat tukun je nanti…harapnya bwk naik atas nanti nak train ziyyad tidur dalam tu..insyaallah….

image

Erkkk…gambar ziyyad tu utk selingan je hehehe..harap terhibur..pftfttttttt

Posted from WordPress for Android

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: