3 hari kat umah abah yg best…

image

Salam selasa
Tu kat atas tu gmbr pengantin kecik..hahah beria sakan pakai inai..
Maknya dgn makcik makciknya serta sepupu sepapatnya pon join kaki tangan..maknya siap kaki tangan 2 belah lagi tu…
Tah le rasa teruja nak meraikan musim pengantin baru yg dah mencanak canak mula hujung minggu hari tu…

…rumah pertama..adoii panassssss…

 

image

image

…rumah kedua…pon tambah panassss..tang umah ketiga saya dah takmo amik gambo dah..tobat..hihi

Lepas hantar mak abah gi kenduri 3 rumah sekaligus..rsa mcm eh nak pakai inai lah..jpm kita..cakap kat kak lang. Terus call kak uda yg tgh keje masa tu..suh dia bwk balik inai tube yg mmg standby je kat umah dia kat nilai sana.
Malam sabtu projek bermula…seronok berinai ramai ramai mcm ada kenduri kawin pulak kat umah abah tu…

image

image

I tell u…siap kakitangan berinai…gmbr tu ulang tayang dari insta…biasalah saya…kecoh je…sana sini mau tayang gambar

image

Tu gmbr ziyyad dgn sepupu yg muda sebulan dari dia..anak adik saya yg duduk Seremban..hafiz namanya.erkkkk ni bkn pengantin yer.selingan jap..eh jap..sama pulak stail posing tu..ke baby memang nature suka posing camtu?

image

Ni otw ke umah abah sebelum pergi kenduri tu..nmpk ziyyad dah besar dlm gmbr ni.padahal kenyataannya ziyyad biasa biasa jer..tak bams sgt pon….

image

…ni gambar malam tadi…

Balik umah abah kali ni spesel sikit sbb kakak saya yg duduk qatar ada balik bercuti..mmg meriah sgt umah abah..riuh rendah. Sampai wafiy n mia tak nak tido siang semata mata nk main dgn sepupu sepupu jauh tu..dahla anak kakndak 4 org semua boys..fuhhh meletup..mia sorg je girl so apalagi…melasak jugalah mia tu. Tu gmbr ziyyad kat atas tu saja nk tunjuk selimut kakndak belikan.. So comfy sampai mia kata mama mia nak pakai *gentel* ni bole..uhuksss…gentel tu selimut la bagi mia tu…tapi sedih jgk sbb kakndak sefamily nak balik qatar semula khamis ni..anak anak dia tak bole cuti lama…tak tau bila dia boleh balik lagi…

Eh terpanjang pulak membebel kali ni…itulah saya sebenarnya hehehe….okla chow dulu….

Posted from WordPress for Android

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: