It is not too late…

image

Salam Sabtu semua…

Bersiaran dari rumah abah… Masih lagi dalam mood Hari Ibu rupanya…dan memang betullah..hari-hari adalah Hari Ibu untuk kita semua sebenarnya. Sebab hari-hari kita sayang mak kita. Hari -hari kita mesti ingat mak kita. Dan kalau nak appreciate mak memang bila-bila pun boleh saja… Dan…kad kat atas tu (alamak…boleh masuk kategori kad ke tu ha..) wafiy baru je buat kejap tadi kat umah abah ni..sempena rasmikan warna baru yg damia pow mama kat kedai tadi..kat sekolah mmg ada dia buat tp lupa nak bwk balik katanya..kesian mama dia ni dok tertunggu kad macam tahun lepas tp tak timbul timbul..dapat kad hari ni pun jadilah… So masih belum terlewat nak ucap HAPPY MOTHER’S DAY kepada para ibu sekalian…semoga jasa dan bakti dirahmati Allah…

p/s: abaikan huruf Z terbalik kat atas kad tu..wafiy memang selalu confius huruf Z dengan S..katanyaaaaaa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: