Food porn…

Hi semua..
Jgn salah anggap dengan tajuk kat atas tu
Food porn tu maksudnya penayangan gambar makanan2 yang sedap2 dgn berleluasa hahaahahha lebih kuranglah gitu….
Ni makanan2 yang telah menjadi penghuni perut saya weekend hari tu..biasalah duduk rumah emak..mcm2 la makan..semua makanan bedal. Minum air manis je tak main lah air kosong..dahla panas terik cuaca skrg…mg seronoklah minum air manis berais kan

image

Buah melaka home made by anak2 pompuan paklong seman

image

Siput sedut masak lemak dgn keladi by kak uda

image

Rendang ayam maveles by mak

Wah..dah macam raya tu. Tau lah esoknya nak pilihanraya. Memang meriah la kan…masak-masak sempena pilihanraya katanya

Hari ni..no more makan sedap2…back to normal..tunggu next pilihanraya baru ada food porn part II hahahahaha

p/s: nak share cerita pasal pilihanraya kat sini tapi tak de mood dah…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: