Random (again)

Salam Selasa..

Mari ber’random’ a.k.a entry lambak sekejap

1. kena cari baju batik paling meletops untuk digayakan pada APC 2012 MOT hari Khamis nanti..batik tuuu yang bercinta sikit lah

2. sedang try and error cari formula milk (FM) untuk Ziyyad Imran since rezeki BF adalah merudum..kesian kat Ziyyad…so far dah cuba NAN dan Dutch Baby…NAN ok since abang akak dia minum NAN since birth..tapi harga sikit mahal dan susah nak cari kat kedai. DUtch Baby pun okay tapi ZIyyad macam tak selera nak minum..mcm tau-tau je susu murah ye Ziyyad..plus selalu tersedak dan termuntah. maybe serdak susu tu pekat sikit. tengah riki-riki ni…moga-moga dapat yang terbaik.

3. tengah struggle utk siapkan repot audit perolehan..menunggu maklumbalas dari JAbatan adalah menjengkelkan..baik cakap dengan budak sekolah dari cakap dengan diorang…sabar banyak-banyak

….. dah tu je la..tadi niat nak take 5. ni dah take 10 pulak hihihi…….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: