Batik Purple

image

Salam khamis semua.. Hari ni org keje gomen pakai batik kan.. Bercintanya lah nak iron batik ni… Dah tu kena iron 2 pasang batik..1 utk tuan beso tu. Nasib baik tuan beso punya kemeja aje..tu pun jenuh jugak..dasar pemalassss

Motif upload gambar ni ialah..nak cakap tak puas hati dengan tailor yg jahit baju ni. Nampak tak bahu baju jatuh tu..tension je bila tailor jenis memandai mandai concern jahit baju kita sampai hbis kain..maksudnya tak ikut ukuran kita pun but dia habis kn kain. Katanya sayang dan tak nak bazirkan kain. Problemnya dah macam orang2 bila saya pakai baju ni….

Moralnya…nak cari tailor yang best bukan senang. Lepas ni memang takde la nak hantar kain kat awak ye akak tailor oii..dah kena blacklist.. Okeh dah cukup membebel petang ni.daaaa…cukup-cukup la buat dosa hehehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: