arghh..macam dah give up

Salam hormat pembaca semua (ecewah bajet retis sangat kan mak budak 3 orang ni..nak kena penampau kot)

saje je nak mencurah perasaan di sini..

baru lepas sesi pam susu kali kedua di opis. saya pam di dalam bilik sendiri sahaja. syukur ada bilik sorang-sorang. mau kena share dengan orang lain dan nak-nak pulak officer lelaki (yes memang itu situasi di pejabat kerajaan) memang nak tak nak kena pergi pum sumwhere else lah. semalam dapat 11 oz. kelmarin dapat 10 oz. selalunya dapat 9 oz sahaja. which is absolutely tak cukup untuk stok bekalan harian..harian je pun. memang tak pernah cukup. kesian kan ziyyad. setiap hari kena top up 2 kali minum susu formula.

macam-macam dah saya makan. minum air bergantang berkoyan. tapi takpe lah..usaha je jangan berhenti. doa memang doa hari-hari. kadang-kadang dah rasa diri ini macam mak gajah. asik makan minum je kat opis ni. memang pernah rasa give up dan nak beli stok susu formula banyak-banyak kasi puas hati tapi bila pandang lama-lama muka ziyyad lena kepuasan lepas bf malam-malam tu, memang semangat membara balik untuk bf dia sehingga ke titisan terakhir…

ya allah..permudahkan lah urusan ku untuk bf ziyyad imran ku.. berkatilah usahaku ya allah..dengarlah doaku ya allah…

1 Comment (+add yours?)

  1. shahsulong
    Mar 21, 2013 @ 15:59:36

    akak, kuatkan semangat, moga Allah mudahkan.. kawan ida kat opis susu bertahan 2 minggu bersalin je. pastu terpaksa bagi botol je..

    visit http://mommyiskandar.com/blog/13-tips-bagaimana-nak-kumpul-stok-susu-dengan-banyak/ kot-kot dapat ikhtiar camne..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: