MALASNYA

Salam Jumaat..

Apa? Dah jumaat dah ker..(serius tak percaya..) Cepatnya minggu ni nak berakhir. Ecewah..orang baru naik kerja lepas 3 bulan cuti direct memang camni kot..harap jangan menyampah ye..

Rasa macam baru je Isnin..baru je tergigil-gigil masuk petak parking sendiri yang hamat payah nak dimasuki tu…(last-last pergi hijack parking PSU sendiri yang pergi DPA..sebab parking saya mmg tak boleh nak dimasuki)

Kerja dah start terus gear 5 kot…what do you expect kan. Sedap cuti, sedap la masuk kerja balik dan catch up banyak benda. Sampai boss sendiri cakap “u have a lotsa thing to cacth up”..takpe boss..saya memang kepochi kan, so jgn risau. Setiap hari since Isnin hari tu memang saya mengkepochi dan melepek kat bilik PSU2 saya sahaja..sambil catch up things, sambil gossiping hahahaha…

Seronok oooo jumpa member2 ..sembang2 borak2 gelak2 *macam opis ni saya punya daa*

Tapi…….

Malasnya nak type entry kelahiran Ziyyad hari tu..bukan untuk apa, untuk rujukan masa hadapan kotlah kita beranak lagi kan. Saya ni mudah lupa. Apa taknya, Damia tu baru 3 tahun 9 bulan masa Ziyyad nak keluar, tapi memang tak ingat langsung experience lahirkan dan jaga Damia dalam pantang..apakah semut sudah bersarang dalam otak? hahahahaha maybe..

Oklah…kata MALAS kan..so itu je la ceritanya..nanti2 saya takMALAS saya update ok *orang tak kisah kot*…

Babai..selamat berweekend..terimalah gambar terkini saya di ambil di MAC Alamanda lunch tadi…beli lipstick dengan compact powder je..tapiiiii habis segala make up base la, apa la saya belasah try hahaha…lantakkkk

mama MAC

1 Comment (+add yours?)

  1. shahsulong
    Mar 18, 2013 @ 05:08:56

    akak nampak kurusnya…..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: