Selamat Menjadi Perantau…

Kepada kakak saya Kak Ndak dan family nya…

Hari ni diorang fly ke Qatar, abg ipar saya cari rezeki kat sana. Abg ipar dah pergi dulu bulan 6 hari tu. Ni baru amik family dia ikut sekali.

Saya faham perasaan Kak Ndak dan anak-anak dia tu. Macamana nak survive dekat tempat orang yang amat asing dengan budaya kita. Tapi saya harap mereka boleh survive lah..persediaan dah di buat..tawakkal je la kan. Siap masuk kelas English lagi tu..dengan hero-hero 4 orang tu sekali. Sebab semua hero nak kena sekolah kat sana.

* Gambar cilok dari FB adik bongsu, Kaka. Dalam gambar, abg ipar dan Hakimie (angah) tak ada..Yang ada Naqiuddin (Along), Thaqif (bongsu), dan Naufal (Alang)

Sedih sebab tak dapat hantar ke airport, tapi dah jumpa malam semalam dan raya haji pun dah jumpa..cukuplah. Kami pun dah biasa berjauhan ececehhhh…

Semoga selamat sampai, ada rezeki dan panjang umur insyaallah bertemu lagi…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: