kisah rawak minggu ini

Salam Khamis

Sapa dah cuba roti Gardenia whole grain plastik warna purple tu?

Saya tergatal tangan beli yang tu, instead of yg biasa – whole grain kaler hijau..

Rasanya…hmmm tak sedap sgt. Ada mcm bijian kuaci ke hapa ntah kat roti tu..mengganggu pemakanan jugak la..

Tapi sebab dah beli, belasah la makan je dengan telur hahahaha jgn membazir kata Tuan Beso..

Sudahnya, until expired date semalam ada lagi setengah buku…adoiii..habuan sapa tu? Kalau kat rumah abah, boleh kasi kat kambing kesayangan abah dan wafiy..ni kat rumah sendiri..tah la..makanan tong sampah la agaknya..astaga…. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: