Apa Saja Untukmu….

Salam Isnin..

hujan di Putrajaya dan Dengkil….sejuk je pagi ni…

Baru 3 hari makan supplement Shaklee..beli yang trial pack je..utk sebulan punya supply, since semua supplement tak berkesan untuk atasi masalah anemia/ low Hb saya yang keterlaluan ni..ubat KK tak jalan, Obimin tak jalan, Iberet tak jalan..cuba la yang ni pula, walaupun hanya ada lebih kurang 2 bulan je lagi nak bersalin..

Ada rasa perubahan jugak, badan rasa cergas je nak-nak masa bangun pagi tu, pastu hmmmm rasa cergas la..tak tau la kata tuan beso, kadang-kadang benda ni ‘in your mind only’. Maksudnya saiko dalam fikiran sendiri sebab dah beria nak cuba Shaklee ni. Tapi, memang ada perbezaan la. Alhamdulillah…

Saya akan teruskan perjuangan ini..insyaallah….

kalau ada sesiapa berminat nak try atau nak tengok-tengok info/ testimoni about this product, please visit http://www.genkimomma.net

credit to Aishah @Echah my friend for the info…

p/s: tak ambil lagi ujian BSP (ujian darah untuk kencing manis yang 4 kali sehari tu…)..tak ada kekuatan dan kelapangan untuk ulang-alik ke klinik 4 kali sehari, 2 jam sekali..

2 Comments (+add yours?)

  1. aishahkay
    Oct 08, 2012 @ 11:50:24

    beb, i boleh jadi ur driver…🙂
    if nak gi minggu ni, khamis i masih lagi free…

    Reply

  2. mamawafiy
    Oct 08, 2012 @ 14:16:44

    tq for ur offer..bagus gak tu
    tapi this week mesyuarat sana sini..sampai tak dpt cari masa utk kesihatan diri sendiri. aku plan nak amik cuti 1 hari settle bsp tu..senang. boss x cari. client x cari

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: