checkup dan hadiah…

Salam Jumaat semua…

Semalam ada checkup 28 weeks, tetiba dapat result MGTT hari tu, yang tak disangka, saya ada GDM (Diebetis Meliatus) atau bahasa senangnya kencing manis. i was like..what? tak de sejarah tetiba ada pulak kencing manis? paras gula yang normal adalah from 4.4 til 7.8 tapi saya punya reading 8.0..huhu lebih sikit je pun. sudahnya kena buat BSP (amik darah 2 jam sekali, 4 kali sehari every 2 weeks) mulai Ahad ni…dan Hb pun dah drop..yg ni memang dah jangka sebab saya dah stop Iberet dalam 2 minggu jugak sebab asik muntah je lepas makan pil tu…hadoila..malas nak stress kan fikiran yang dah sedia stress ni, kira belasah je la..jaga makan, makan Iberet balik every day dan kena minum susu..anything la for you my dear baby A.

Semalam jugak buka hadiah dari my PSU yang pergi DPA tu…eh eh i dapat hadiah jugak la..bestnya…

Terharu jugak la baca kata-kata dalam kotak tu…thanks so much my dear PSU. Saya pun berharap kita dapat bekerjasama lagi selepas 6 bulan ini……sobsobsob..

Dia memang tau je saya suka warna purple..so tudung ni akan saya pakai selalu la nampaknya…thanks so much, again….

p/s: petang ni pembentangan Bajet 2013, macam-macam rumours ada, macam biasalah kan. Kita tunggu dan dengar sahajapukul 3 nanti, okay. Doakan yang terbaik sahaja untuk negara….

p/s: apsal worpress saya ni tak bole upload gambar kalau pakai IE..pakai Google Chrome ok la pulak..almaklumlah i kan buta IT hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: