Abang Hensem (tapi tak ada GIGI)

DIALOG PETANG ITU:

Mama: Anak sulung mama ni hensem la mama rasa (mama suka puji-puji dia macam ni..saje nak tgk reaksi dia yang pelbagai tu)

Wafiy: Iye ke ma, Along ni hensem (muka confius)

Mama: Iyelah, memang betul (apsal lak muka dia confius ni)

Wafiy: oklah, Along hensem, tapiiiiiiiiiiiiii Along tak ada gigi (malu-malu sambil rasa-rasa gigi belah atas dgn jari)

Mama: alamak kesiannya anak mama (maybe dia rasa rendah diri sebab tak ada gigi, belah atas semua dah reput)

*** nak gelak gak sebenarnya, barulah tahu kenapa most pics dia pose tutup mulut…

Mama: takpela Along, mama rasa nanti masa umur Along 7 tahun gigi tu semua akan tumbuh balik..macam anak Tok Teh tuuu…(sepupu mama)

Wafiy: eh mama..ye ke..hehehehe okay Along dah 7 tahun nanti, mesti dah ada gigi (muka ceria secerianya..kesiannnn)

Mama: orait..Along kena rajin brush teeth ye..(mati la kalau 7 tahun nanti tak tumbuh gigi lagiiiiiiiiiiiiiii..kena beli gigi pelesu gamaknya HAHAHAHAHAHAHAA)

***** kesimpulannya: Mama menyesal tak ajar Wafiy jaga gigi elok-elok sejak kecik lagi..padahal masa dia baby, gigi dia punyalah cantik…sobsobsob…dah la kos pergi jumpa dentist tersangat la mahal..nasib baik UKM bayar hehehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: