hello blog!!!

Amboi amboi..raya punya pasal, blog pun kena bercuti sekejap ye

lately agak bizi…bizi sangat-sangat….

iyelah…bizi dengan acara melantak sana sini kan….sekarang semua Bahagian sibuk berlumba-lumba anjurkan jamuan raya..tak mau kalah pulak..pastu kalau tak pergi, mulalah kawan-kawan seperjuangan sibuk whatsapp la, sms la ajak datang jgk..adoiii rasa mcm tong sampah la pulak..mentang-mentang saya preggy..korang ingat semua pun teringin nak makan ke? bosan la jugak makanan raya memanjang…*amboiii tak bersyukurnya orang**

kerja macam biasa la..sekali dah bercuti lama..masuk gear 5 terus la jawabnya..mengah-mengah bawak perut ke hulu ke hilir…hmm yang lucunya, most of warga MOT baru tahu saya preggy (setelah saya mula pakai uniform)..sebelum ni katanya tak nampak perut..adoiii macam-macam la..sampai Dato KSU sendiri terkejut apsal tetiba perut saya besar..aiiii takkkan la bengkak akibat makan banyak Dato oiii..setiap kali jumpa, setiap kali tu la dia pesan “take care” ..dia memang caring orangnya….sama macam boss saya juga…alhamdulillah..

memang ada banyak cerita raya nak story, tapi nantilah dulu…sekarang ni amat malas…

terimalah gambar-gambar ini dulu ye…

okla gotta go..nak kena settlekan kerja sekejap..till we meet again..Selamat Beraya lagiii…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: