Aidilfitri 2012/ 1433H: Sneak Preview

Salam Aidilfitri semua..

hamboi..tajuk macam artis la pulak…takde orang heran la sneak-sneak ni..semua pun dah reveal cerita raya masing-masing dari raya pertama sampai ke sudah kan..saya je yang tak de mood nak update cerita pasal raya kali ni memang tak ambil gambar sangat..masing-masing sibuk berborak dan makan makan makan sampai senak :p

Kali ni, upload gambar hari first Aidilfitri 1433H..macam biasa kami berkampung di rumah mak malam raya tu sampai tengah malam, sampai orang takbir balik, baru balik Dengkil. Pagi tu siap-siap dan bersalam-salaman dengan tuan beso dan anak-anak..pastu amik gambar syok sendiri (pakai self timer jer)..tu yang memacam aksi keluar tu…ada yang memuncung, ada yang merajuk..adoiiii. Pastu gambar 2 ketul tu pun kena crop kan sebab tah macamana setting sampai nampak habis segala aksesori tak sepatutnya dalam gambaar :p

*first snap..mama dengan Damia jer yang nampak bersedia..*

* ini baru okay tapi Wafiy spoil la dengan muka kubis masam dia tu*

okla…dah petang-petang ni, banyak pulak halnya..esok-esok kalau rajin saya upload dan update gambar lagi yer….

SELAMAT HARI RAYA..MAAF ZAHIR BATIN….DARI KAMI SEKELUARGA

4 Comments (+add yours?)

  1. shahsulong
    Aug 29, 2012 @ 17:07:52

    comelnye Damia🙂

    awat Wafiy pose kubis masam? ololo…

    Reply

  2. MiJa
    Aug 29, 2012 @ 18:28:30

    wah,mana perut?tak nampak mcm makbuyung pun!!!hehe

    Reply

  3. aishahkay
    Aug 30, 2012 @ 09:11:03

    comelnya baju mamawafiy…

    Reply

  4. mamawafiy
    Sep 03, 2012 @ 10:16:11

    ida: hehehe tq..wafiy merajuk la..nak jadi fotographer..mampus papa dia nak kasi, kang rosak kamera
    MiJa: hai..lama tak nampak..perut tuu mmg magic kejap ada kejap tak adoooo hahaha
    chah: comel? biasa je tuhh

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: