Salam Aidilfitri 1433H

Menjelang hari raya, mood kerja pun dah berkurangan kan..

nak-nak Mak Buyong macam diri ini..

memandangkan ada rakan-rakan yang dah mula bercuti hari ini, entry ini adalah untuk mengucapkan Salam Aidilfitri kepada semua..mohon maaf zahir batin sekiranya ada terkasar bahasa dan tulisan-tulisan di sini, selama ini, mana tahu dalam diam ada yang terluka. Rambut sama hitam, hati lain-lain kan….maaf dipinta sekiranya ada ye…

kepada rakan-rakan yang tahu rumah saya tu, dipersilakan lah datang menjamah hidangan raya apa yang ada. Tapi kalau nak makan special, call lah dulu ye…

itu aje la untuk kali ini…Selamat bercuti semua dan berhati-hati di jalanraya…moga Aidilfitri memberi cahaya kegembiraan kepada semua

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: