bikin panas je

Salam 24 Ramadhan

hari ni memang tak ada mood nak keje

mesin TAMS (perakam kehadiran) rosak

aircond 1 building office tak ada..sampai sekarang bilik saya masih hangat membara…tension tau..dah la puasa, mengandung pulak tu..cakap dengan bos pun terkipas-kipas..lantak la situ

pastu lepas mesyuarat kat tingkat 7 tadi, boleh pulak pintu terkunci automatically…nak keluar memang tak dapat..hangin 1 badan. Dalam 10 minit jugak tunggu budak maintenance datang betulkan….sabo je la…..nak turun tangga, memang tak la kan. dengan perut boyot ni ha?

so tak de mood nak masak apa-apa petang ni..beli di PARAM je nampaknya…harap-harap PARAM masih ada dan orang dah tak ramai…

bosan-bosan ni, nak menatap wajah-wajah kesayanganku ni lah🙂

Inspector Damia

Ben 10 Wafiy

udah la tu……buat keje (walaupun dalam kepanasan membara)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: