Biskut Raya Pertama

Salam 6 Ramadhan

dah nak seminggu dah puasa..

dan tempahan cookies raya saya dah mencecah RM300..adohai time mengoder memang x ingat dunia..bila bab nak bayar ada sedikit cemas di situ..mintak tuan beso top up la nampaknya

hari ni lambat sikit update blog ni sebab pagi-petang mesyuarat, pastu lunch hour ada date dengan tuan beso..ahem..sweet memory betul hari ni (arghhhhh gatallllllllllllllllllllllllllllllll)..ni baru dapat update sebelum balik..

oh ya..dengan bangganya memperkenalkan first biskut raya (eh biskut ke ek) utk tahun ni..siap dah dirasa pun malam tadi..suku balang pulak tu..Cik Bepang Versi Moden..sedapppp sangat..satu balang ni RM30

ini pulak masakan sahur tadi…goreng ayam crispy Ayamas dengan bendalah ni lah..jadilah janji ada lauk panas buat penambah selera subuh-subuh tu…

ok la nak balik kejar PARAM ni hahahahahaaa…selamat berbuka semua!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: