dah cuba?

Salam Jumaat…

korang dah cuba ke Nescafe Milk yang ohsem ni?

kalau dah, ok la..kalau belum apa kata try..memang sedap

bagi penggemar kopi tegar macam saya ni, walaupun pregnant tetap sibuk nak minum kopi. tak dapat Nescafe Tarik Kaw pun tak pe dah sekarang ni. Kalau dulu pagi-pagi lemau je sebab tak dapat minum Nescafe, sekarang tidak lagi…chewahhhhhhh

secara peribadinya, saya rasa portion susu dan kopi dalam sekotak Nescafe Milk ni sangat lah balance dan sangat sedap. Tak rasa kopi sangat, tak rasa susu yang meloya sangat. Oh ya, susu yang digunakan adalah susu UHT so that akan terasa mcm susu Dutch Lady kotak tu sikit. Combination sangat perfect untuk coffee lover tetapi kena berhati-hati jaga tahap pengambilan kafein harian *wah macam dietician la pulak*

dan..kalau disimpan dalam fridge sebelum diminum laaagilaaaaaaa perfect!!!! simpan dulu then masa nak gi kerja just grab sekotak, dalam kereta masa tunggu traffic light turn to green, seduttttt la sampai habis. pastu sampai office baru la bersemangat *macam saya dua hari kebelakangan ni*

agak-agak kalau entry ni mengujakan anda atau membuatkan anda teringin atau tertanya-tanya, disyorkan untuk cuba sendiri okey. Ohya kat certain area, susah nak cari Nescafe Milk ni. cam tempat tinggal saya yang pekan cowboy ni la. Last-last cari ada kat 99 Speedmart. Harga RM7.69 for 6 packs. Tak mahal kan…..cubalah…..anda pasti suka!!!!

*wahhh..dah macam promoter Nestle saya ni…tapi percayalah ni bukan entry yang disponsor..sapalah nak sponsor blog sememeh macam ni hehehehee*

2 Comments (+add yours?)

  1. liya
    Jul 13, 2012 @ 11:29:01

    Tak pernah try tapi nampak pun sedap. Must try nih!!!

    Reply

  2. mamawafiy
    Jul 13, 2012 @ 14:47:41

    lia, mesti try tau..sedappppp sgtttt slurpppppppppppppppppp

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: