jumaat dan malas lagi

Salam Jumaat

YAY!!

akhirnya, tiba gak Jumaat nan INDAH lagi PERMAI….

pasal esok lusa boleh jadi ular sawa melingkar pagi-petang kat katil *dasar pemalas kan….tak sudah…….

dah petang-petang gini, apa sangatlah nak buat, kan selain menghitung waktu nak ke angka 5.30 kan kan kan.. *korang tak ke? ke saya sorang je? arghhhhh..sorang pon sorang lah..lantak situ.

jadinya mari isi masa lapang (lapang lasangat sampai boss intai-intai pun buat-buat sibuk) dengan menampal sekeping gambar makanan buat pelengkap entry hari ini…

++++++++++

+++++++

++++

tadaaa…

Ayam Goreng Gondol serupa tak goreng..kahkahkah….(amboii gelakkan diri sendiri nampak)

tapiii..inilah menu kegemaran Wafiy dan Mia tau..buat masa ini. Cam faham-faham je mak dia sekarang memang MALAS tahap ular sawa kenyang…

(tak payah expect ada kawan nak tanya resepi lah..setakat ayam goreng KFC pun orang boleh invent resepi sendiri, ni kan pulak ayam goreng togel ni ha…buat kena gelak je dengan orang)

so, kengkawan semua..selamat berhujung minggu…jaga diri, sekarang musim jerebu (putrajaya, area sekitarnya dan Klang dengar ceritanya teruk jugak). Kalau tak de tujuan tu tak payahlah nak keluar rumah..especially kids. Nanti kena batuk selesema pulak. Tapiii…shopping dalam shopping mall bleh la kot..(ehehehehe motif sangat berat sebelah….)

3 Comments (+add yours?)

  1. shahsulong
    Jun 15, 2012 @ 18:32:26

    sekarang ni budak2 memang suka ayam goreng upin (thigh) tu.. my nieces and nephews pon suka yg tu je : Ayam Goreng!!

    Reply

  2. shahsulong
    Jun 15, 2012 @ 18:32:51

    oh ya, selamat berehat.. malam esok kitorang ada Gala Dinner, perghhh

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: