live life to the fullest

Salam Selasa

alhamdulillah kesihatan semakin beransur baik. Alergik dan kegatalan mata dah menyusut, dan tido boleh lena sikit. Bersedialah untuk ‘pertumbuhan pesat’ selepas ini. So, lets enjoy the life and life it to the fullest while I can.

Sebab, selera dah makin menjadi-jadi. Benda yang manis-manis aje yang diidamkan. Cuma banyakkan minum air masak untuk balance ‘kemanisan’ itu. Dan, kebelakangan ni kan, saya makan bantai gila-gila kat office sebab nanti balik rumah dah lembik tak berdaya nak fikir pasal makan. Taunya nak baring jer. Teruk kan? Shopping waktu malam yang dulu-dulu jadi habit dah lamaaaa sangat tak buat.

Gambar makanan santapan hari ni untuk breakfast:

Buah Melaka manis melekit

Lepat Ubi, Ketayap, Kuih Kertas dan Tepung Torak

Tepung Torak bogel hehehe..ada sehiris nangka tengah tu

Coconut Shake UNITEN

* Kuih-muih melayu dari dapur ‘Cafe Busuk’…

* Coconut Shake special dari pasar makan UNITEN

* Ada juga menu lunch nasi lauk ayam kampung goreng berempah yang penuh semeja makan bertiga jer tapi tak sempat reveal di sini sebab semua pun sibuk melantak dan menhunggis paha ayam goreng tanpa belas kasihanšŸ™‚

Alhamdulillah…..semoga dapat begini selalu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: