mataku gatal

Salam Jumaat Penghulu Segala Hari

hari ni seriously memang tak ada mood dan kekuatan untuk kerja. Disebabkan mata masih gatal-gatal dan makin teruk jadi membengkak pulak bila bangun pagi tadi…aduhhh sungguh tak selesa. Dah la tidur pun tak lena asyik terjaga nak menggaru kedua belah bijik mata yang gatal.

Dugaan betul….

6 Jun 2012- hari keenam kegatalan

7 Jun 2012

 

 

8 Jun 2012 (hari ini)

 

Sekarang nak makan pun tak ada hati, nak makan tapi don’t know exactly which is which yang tak boleh/ boleh menyebabkan alergik tu makin worse. Tapi kesiankan baby mama dalam perut ni, makan apa-apa je yang teringin. Malam semalam dinner keropok lekor lagi dalam 4 ketul plus donut frozen beli dari jiran yang digoreng khusus untuk wafiy si pemilih tu.

Apapun, hidup kena diteruskan walau apapun dugaan kan. Esok ada family BIL nak datang rumah. Silakan lah seadanya. Apa yang ada kita makan dan nikmati sama-sama la ye. Agak-agak tak larat saya rehat je la. Harap mereka faham la kan keadaan saya. Dan kena jumpa doktor lagi esok nak buat test alergik ni.

Kalau kawan-kawan ada pengalaman atau tahu tentang kes alergik saya ni, petua ke pemuda ke tolong bagitahu yer. Wish me goodluck for the weekend, and same goes to you all.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: