Black Canyon Alamanda dah buka

Salam Khamis

cerita dah lama, baru nak update

makan-makan bersama kawanku Echah kat tempat yang hampir 4 bulan tak jengah sebab under renovation…

Black Canyon..

suka makan sini sebab suasana cosy dan nyaman. plus makanan semua sedap-sedap belaka sesuai dengan harganya.

Feveret saya: Stir Fry Seafood apa ntah..memang fail la nak mengingat menu ni..senang cakap seafood telur hahahahaa mampus kena gelak dengan echah ni kang…sangaaaaattt sedappp.. Hen Hao Chi!!!

ni echah punya, green curry apa ntah..sedap jugak…camna saya tau..hehehehe mengepow la pa lagi..

ni minuman saya…sedappp..ice mocha ….

ha tengok tu sampai licin la kena bedal…..

lain kali nak repeat visit….

p/s: semua set lunch dia dapat tomyam power, complimentary…sedap sangat tomyam tu…cisss dah meleleh dah ni……gambar tak snap sebab dah habis dilahap🙂

4 Comments (+add yours?)

  1. aishahkay
    May 24, 2012 @ 17:34:49

    combination chicken and seafood kut sopan sikit nama dia…
    adeh…
    p.s : tadi i pergi lagi ngan azy…😛

    Reply

  2. shahsulong
    May 24, 2012 @ 22:02:12

    ha.. mmg tomyam dia sedap.. yg side dish tu.

    pnah la dulu pi makan tomyam tu je, time slim melim, hahah

    Reply

  3. posh76
    May 29, 2012 @ 10:44:42

    bess jugak makanan kat sini

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: