semenjak dua menjak ni

 

pic from FB

Salam Isnin kawan-kawan..

semenjak dua menjak ni, badan rasa mcm lemah semacam..makan itu tak kena, makan ini tak kena..tak makan lagi lah tak kena kan (dasarrr buruk lantaks hohohoho)

malam, kalau boleh nak dinner seawal mungkin. sebab proses ‘pemuntahan’ akan berlaku dalam jam 9 ke atas masa dah cun2 dah basuh kaki muka bagai nak tidur…adoii laaa sangat..kdg2 saje je tak dinner kalau ptg tu dah baham macam-macam kat office. alih-alih nanti tgh malam perut pedih pulak..muntah laaa jugak tapi keluar bendalir kuning je la…..nak tak nak kena lah makan dinner jugak…

sebenarnya, memang kena jaga makan..jgn skip makan every meal times..barulah tak masuk angin (kata buku doktor)…

baiklah, saya berjanji akan jaga waktu makan selagi terdaya dan berselera..insyaallah….

p/s: baru sekali je jumpa gynae…malas nak gi selalu-selalu..tapi next week dah mula appoinment kat Az Zahra Bangi..moga-moga dipermudahkan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: