P dan jadi Q

Selamat Hari Jumaat…

been away for so long, tak sihat sikit 3 hari lepas ni..masalah orang pregnant ni memang bermacam dan tak terduga akal. sabar dan redha aje lah.

hari ni saja lapangkan diri nak share lukisan yang anak bujang saya buat kat sekolah..

sangat terharu bila dia balik sekolah petang semalam, sebelum mandi siap dia pesan kat saya, mama nanti jgn lupa tengok kat poket beg sekolah abang ada apa..sungguh teruja wajah dia masa tu….mama dia ni kan memang suka ambil hati anak-anak..terus tengok apa benda..

 

nak tergelak pulak tengok lukisan dan tulisan tak siap dia tu..

lepas mandi dia sudahkan tulisan tu..tapiiii kannn..huruf P dah jadi q la pulak kan…risau la jugak kot-kot wafiy ada masalah..nanti kena tanya teacher dia..

ohya, betul ke ada orang kata Hari Ibu haram disambut? pulak….Tahun Baru tu boleh pulak sambut yer..macam-macam la dunia sekarang…

tapi takpela tak boleh sambut, saya nak wish saje..

kepada semua Ibu, Selamat Hari Ibu

Semoga terus tabah mengharungi suka duka sebagai Ibu..so jom lah kita beli kek makan sendiri hehehehe….

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: