vitagen less sugar with kolagen

Salam Khamis…

rasa mcm hari Isnin la hari ni….mood mcm kureng skit la..korang camtu gak ke?

malam semalam masa belek-belek Mingguan Wanita yang terkini, cover dia Irma Hasmie masa bertunang (terkini pasal saya baru beli hahahaada satu ad pasal Vitagen Kurang Gula Dengan Kolagen. (aikk sudah tu apsal tajuk post dalam bahasa English..ada pun nama Melayu dia..hahaha soriii..)..nah cuba tengok rupa bentuknya…

Saya sangat teruja nak cuba..tak sure lah produk ni baru ke dah lama dalam pasaran. Husband saya kata dah lama dia nampak kat 7Eleven Bandar Baru Bangi..so since beliau dengan konfidennya kata camtu, apa lagi..haruslah mintak tolong dia belikan hari ni jugak hehehehe….mintak-mintak ada laaaaaaa…ke korang pun pernah nampak bendalah menarik ni kat mana-mana?Apapun, kita tunggu malam ni, kalau ada..bestnya…

okla..gotta go now…Have a nice ahead…

 

2 Comments (+add yours?)

  1. lia
    Apr 12, 2012 @ 11:56:32

    Awww…comelnya lebel dia sis..flowery gitewww..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: