first time guna

Salam Jumaat..

Yeeaaahuuuu esok cutiiiiiiiiii
Minggu ni penat sangat2..hanya setengah hari je ada kat office dalam seminggu. Ni pun baru balik site visit. Sampai office kwn2 tegur apsal muka you sunburn..aikkk muka hitam camni pon boleh nampak sunburn ye..prihatin sungguh kwn2 ku itu hehehhe..
Just nak share gambar gajet dapur yang almost 2 months dibeli tapi tak digunakan pun..ahahahaha tu pun digunakan untuk panaskan KFC..niat asal mmg nak panggang ikan atau ayam tapi since papa mcm tak selera makan je mlm tadi, saya pun panaskan aje KFC yg ada dlm peti ais. Tapikan, mmg amazing lah pan ni. Sangat bagus utk panggang memanggang. Saya mmg jakun sbb tak biasa bab2 gajet memasak camni hehehe…tak tau nak citer camna tapi above all I’m fully satisfied with this pan..maybe brand lain lagi bagus la kot tapi sesapa yg berminat tu, try la jenguk2 kat kedai Vantage berhampiran..
Ok la gotta go now..have a wonderful weekend ahead!!!

Posted with WordPress for BlackBerry.

2 Comments (+add yours?)

  1. lia
    Apr 06, 2012 @ 16:39:50

    Pergghhhh….mantop!!

    Pasni sokmo2 la make lamb chop🙂

    Reply

  2. mamawafiy
    Apr 09, 2012 @ 11:12:23

    wallaweh…jgn la ko harap akak nak masak hari2 dik oiiiii hehehehe

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: