belum berisi lagi

Salam Khamis

Ye, itulah status PLK saya. Belum Mengisi PLK. Stress betul fikirkan PLK ni tau. Tak tau lah org lain. Nak isi kena dalam HRMIS pulak tu. Apapun tahniah kepada Cik Echah dan En Taufik teman seperjuangan saya yg dah siap isi dan tinggal nak dinilai je..duedate 12 April tu harap2 saya tak lupa…
Gotta go now…have a wonderful day!!

Posted with WordPress for BlackBerry.

5 Comments (+add yours?)

  1. aishahkay
    Apr 05, 2012 @ 14:39:14

    mana ada… aku belum pun isi lagi laaaa huhuhuh😛

    Reply

  2. wati yusof
    Apr 06, 2012 @ 10:54:24

    Hv a wonderful day to u too my dear salina!

    Reply

  3. wahida
    Apr 06, 2012 @ 15:00:02

    aku paling malas ngan hrmis neh…

    Reply

  4. mamawafiy
    Apr 06, 2012 @ 16:04:37

    echah: eh yg email tu kata hang dah siap isi dan hantar loooo
    wati: tq my dear…honey camne?sihat la hendaknya
    wahida: grrrrrr mmg menggeramkan kan

    Reply

  5. aishahkay
    Apr 06, 2012 @ 16:18:54

    taklah..
    kau salah tengok..
    anyway, now dah siap dah🙂

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: