WW: Art Attack At School (Mia)

Hello Rabu…

macam biasa, entry yang kata kebanyakan orang adalah Wordless Wednesday tetapi kenyataannya adalah Wordful Wednesday….hahaha

mari lihat hasil Art Attack yang anak-anak saya dua orang tu gila-gilakan hari-hari (maknya pulak gila-gilakan Art Attack sebab ada Qi boifren Yuna yang sangat cool dalam rancangan tu). Kali ni hasil Mia dulu ye:

1. Frog: sebenarnya kalau mama tak baca word ‘Frog’ kat bawah yg kaler hijau tu, confirm mama tak sure apa binatang tu…ni kasi 2 bintang je

2. Horse: yang ni pulak, dah rupa ‘horse’ cacat perut. plus nampak beno kemalasan Mia..word ‘horse’ tu langsung tak warna huarghhhhh…ni kasi 1 bintang jer…

3. Kolaj: hmm tak tau lah kalau teacher dia kata buat stail kolaj camtu (tak penuh). Rasanya mama belajar dulu, kolaj kasi tampal penuh… mama kasi 1 bintang jugak

4. Tulisan DAMIA: adoiiiiiii teacher dia kata ada seni…mama kata: takde seni. kalau ada pun kot seni ‘menengah’ sebab kaler kat tengah jer..ni kasi 2 bintang laaaa…

5. Priceless: I LOVE MY PRINCESS NO MATTER HOW UGLY HER ART…hahahahahaa..kasi 10 bintang terus

 

2 Comments (+add yours?)

  1. lia
    Mar 21, 2012 @ 15:00:33

    Eh…hahahahaha. Ye la kak, bila baca akak tulis pasal frog baru perasan itu adalah frog..haha.

    Tkpe Mia, tu pun dah cukup untuk menggembirakan hati mama awak..Aunty faham perasaan mama awk lepas tengok hasil kerja awak ni.

    Reply

  2. mamawafiy
    Mar 21, 2012 @ 15:04:03

    hahahaha lawak kan….
    ye btl ckp lia tu..buat la apa pun..mama tetap suka dan gembira kan kan

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: